+45 5193 3162 dan.rohde@valpro.dk

+Andre siger

– læs hvad vores kunder siger om os

Styrk din konkurrenceevne

Vi har vi allerede hjulpet en lang række virksomheder med at organisere deres indkøb bedre, få overblik, styrke sourcing og finde besparelser.

Her kan du møde nogle af dem, der har styrket deres konkurrenceevne gennem strategisk indkøb – og hvor indkøb gik fra drift til heltestatus.

Hurtige besparelser og kortere levering

Hos Danitech Production hjalp vi med at skabe et værdifuldt overblik over deres samlede indkøb, og det skabte hurtigt både direkte besparelser og bedre betingelser for levering og betaling. Faktisk så meget, at det kan ses direkte på dækningsbidraget.

Samlet set giver de nu kunderne et mere konkurrencedygtigt tilbud med både lavere priser og kortere leveringstid. Det har været med til at styrke konkurrenceevnen.

“Jeg tror at VALPRO kan finde væsentlige besparelser hos de fleste produktionsvirksomheder med en omsætning på 25-500 mio. kroner. Det er en generel udfordring hos mange SMV’er, at der ikke er nok struktur i indkøbet.”

Læs hele casen her.

Jens Kahr Andresen
Adm. direktør, Danitech Production

Ikke bare typiske konsulenter

Hos Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning (MSSP) var indkøb indtil for ganske nylig noget, der primært foregik fra dag til dag, hvor det helt bogstaveligt handlede om at købe de varer ind, man manglede for at kunne producere og levere et produkt til en kunde.

Med et nyt mindset og konkrete værktøjer oplevede MSSP hurtigt en pæn besparelse på indkøbssummen, bedre levering og betalingsbetingelser samt styrket konkurrenceevne.

”Det er vigtigt for os, at VALPRO ikke er klassiske konsulenter, der bare kommer ind, udfører et stykke arbejde og så forsvinder igen. Med løbende sparring fra VALPRO ønsker vi, at vores medarbejdere med tiden skal kunne køre hele indkøbsprocessen selv.”

Læs hele casen her.

Per Lyngaa
Adm. direktør, Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S

Coaching af interne medarbejdere

Hos Eltronic Production Systems var Indkøb tidligere mest operationelt, og det var derfor et ønske at professionalisere arbejdsgangen med en mere strategisk tilgang. VALPRO har her fungeret som mentor for alle Eltronic’s indkøbere, dels ved at deltage i forhandlinger med leverandører, dels ved at coache og undervise medarbejderne i strategisk indkøb. Målet er at styrke konkurrenceevnen, ved at de selv på sigt skal drive indkøbet både taktisk og strategisk.

”En af VALPROs absolutte styrker, ift. at hjælpe en indkøbsafdeling som vores med at opnå bedre resultater, er deres store erfaring med både operationelt og strategisk indkøb. De har et stort kendskab til hvilke leverandører, der findes på markedet inden for forskellige produkttyper, og de forstår at behandle og kommunikere respektfuldt med leverandører, så de ikke lukker nogle døre på vores vegne, når de vælger nogle fra.”

Læs hele casen her.

Morten Svendsen
Direktør, Eltronic

Skal vi tage en snak?

Udfyld felterne til højre og tryk send – så hører du fra os hurtigst muligt!

"I løbet af det første år med VALPRO har vi sparet 10% på råvareindkøb"

Jens AndresenDanitech Production