+Kontakt

– kig forbi til en kop kaffe

Vi vil hjælpe danske SMV’er med bedre Indkøb. Som indkøber kan du let spare 5-20% på bunden ved at gribe det hele en lille smule anderledes an.

Derfor går vi hver dag på arbejde for at stille værktøjer til rådighed, der skaber bedre likviditet, gladere kunder og medarbejdere med overskud.

Kig forbi

Glarmestervej 16b
8600 Silkeborg

Ring

+45 5193 3162

Skriv

dan.rohde@valpro.dk

Følg

Vi ses på Linkedin!

+ mød teamet

Dan Rohde

Dan er stifter, ejer og daglig leder af VALPRO. Med en baggrund som indkøbsdirektør i Danfoss har han mange års erfaring som både indkøber og leder på både taktisk og strategisk niveau, ligesom han har stor indsigt i det operationelle indkøb.

Dan brænder for at få Indkøb på agendaen og helt ind i ledelsen, da alt for mange (stadig) ikke helt er klar over, hvor vigtig en rolle Indkøb bør spille i virksomhedens strategiske udvikling.

E     dan.rohde@valpro.dk
M    +45 5193 3162

Nikolaj Rud Sørensen

Nikolaj er en indkøber, der med baggrund indenfor idræt og sport på eliteplan, har en meget fokuseret tilgang til Indkøb. Kombineret med et skarpt øje for data og digitalisering, er han en talknuser, der kan håndtere big data og samtidig gøre det forståeligt og synligt for kunderne.

Nikolaj arbejder desuden med en lang række indkøbsopgaver, hvor han gennem struktureret analyse finder frem til de ukendte, men relevante leverandører, du ikke vidste, fandtes.

E     nrs@valpro.dk
M    +45 6169 9736

Marcell Smed Broman

Marcell har en baggrund fra den kulinariske verden, hvor han som kok, kantineleder og indkøber har styret store organisationer og deres indkøb med overblik og en fast hånd. Kombineret med en uddannelse som handelsøkonom smelter det hele sammen til en stærk og kompetent cocktail.

Marcell har et unikt overblik, og kan holde et utal af bolde i luften – vel at mærke uden at tabe én eneste. Det kommer dig til gode, når der skal jongleres med aftaler, ordrer og leveringer.

E     msb@valpro.dk
M    +45 2011 6609

Skal vi tage en snak?

Udfyld felterne til højre og send – så tager vi fat i dig hurtigere, end du kan nå at sige strategisk sourcing

"I løbet af det første år med VALPRO har vi sparet 10% på råvareindkøb"

Jens AndresenDanitech Production