+45 5193 3162 dan.rohde@valpro.dk

Indkøbsanalytiker

VALPRO Consulting aps - Silkeborg, København, Denmark
Ansøg nu

Bliv en del af VALPRO. Hav det sjovt, mens du leverer værdi til kunderne.

Indkøbsanalytiker til konsulenthuset VALPRO Consulting.

Hvem vi er

VALPRO er et mindre indkøbskonsulenthus med en stærk ambition om at vokse. Baseret på solid erfaring fra den industrielle fremstillingsindustri er vi et dedikeret team af indkøbsspecialister, der er drevet af en vilje til at gøre en forskel for vores kunder. Vi hjælper vores kunder med at transformere deres indkøbsstruktur og tilbyder support inden for leverandørstyring og -forhandlinger, sourcing-optimering, kompetenceudvikling og strategisk ledelsesrådgivning. Det, der adskiller os fra typiske konsulenthuse, er, at vi sætter en ære i at eksekvere impact sammen med vores kunder for at realisere varige forandringer.

Vi bygger på et stærkt værdisæt. Vi mener, at fremragende support og værdi for vores kunder kun kan opnås med afbalancerede medarbejdere. Derfor stræber vi efter en mangfoldig og fordomsfri arbejdsplads med plads til fleksibilitet og kreativitet, og hvor vi opfordrer alle til at sige deres mening. Vi er et lille team, og vi forventer, at alle medarbejdere gør noget for at sikre, at vi har en sjov og inspirerende hverdag.

Sådan får du succes

Vi søger en indkøbsanalytiker til vores team. Som en central del af vores backoffice-funktion vil du arbejde tæt sammen med vores konsulenter om dedikerede kundeprojekter.

I rollen som indkøbsanalytiker driver du analyser relateret til den indledende definering af kundeprojekter. En vigtig succesfaktor er at kunne analysere store mængder data og omsætte dem til relevante konklusioner, der udpeger udfordringer og forbedringsområder i kundernes setup.

Din analyse og konklusioner vil direkte påvirke tilgangen til vores kunder, hvorfor en stærk kvalitetstankegang er en forudsætning for at lykkes.

Et centralt aspekt af jobbet er selvstændigt at styre og koordinere udbudsprocesser (Request For Quotation/RFQ) over for eksterne leverandører som defineret af vores konsulenter. Dit ansvar vil være at drive og sikre:

 • Eksekvering af udbudsprocesser (fortrolighedsaftaler, tekniske specifikationer, ark til pristilbud)
 • Supportere rettidig udførelse af RFQ’er ved at håndtere al kommunikation med eksterne leverandører og eskalere til vores konsulenter i tilfælde af projektrisici (f.eks. forsinkelser, forkerte tilbud)
 • ”Best of Benchmark”-analyser af alle modtagne tilbud (prissammenligning af totalomkostninger) samt kvalitetssikring af disse

Når udbudsprocessen er afsluttet, har du en vigtig rolle i at udarbejde datapakker til leverandørforhandlinger, som er afgørende for at levere værdi til vores kunder.

Hvad du bringer til jobbet

 • En kommerciel profil eller ingeniørbaggrund på bachelorniveau
 • 2+ års erfaring fra et indkøbs- eller supply chain job i et produktionsindustrimiljø
 • Et stærkt analytisk mindset med sans for detaljer
 • Meget erfaring med at arbejde i Excel og håndtering af store datasæt
 • Erfaring med effektivt at omdanne analysekonklusioner til beskrivende diagrammer og klare udsagn i Power Point præsentationer
 • En struktureret og datadrevet tilgang til problemløsning
 • Indsigt i grundlæggende tekniske tegninger eller ambitionen om at lære
 • Erfaring med kommunikation med eksterne interessenter (kunder, leverandører)
 • En holdspiller, der trives i en lille organisation, hvor afstanden fra idé til handling er kort

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Dorthe Christensen

📧 dc@valpro.dk

📞+45 3011 1663

Arbejdsplads:

Silkeborg eller København

Fuldtidsstilling