+Kontakt

– kig forbi til en kop kaffe

Vælg din indkøber

Vi vil hjælpe danske SMV’er med bedre Indkøb. Som indkøber kan du let spare 5-20% på bunden ved at gribe det hele en lille smule anderledes an.

Derfor går vi hver dag på arbejde for at stille værktøjer til rådighed, der skaber bedre likviditet, gladere kunder og medarbejdere med overskud.

Kig forbi

Glarmestervej 16b
8600 Silkeborg

Ring

+45 5193 3162

Skriv

dan.rohde@valpro.dk

Følg

Vi ses på Linkedin!

+ mød teamet

Dan Rohde

CEO & Founder

Dan er stifter, ejer og daglig leder af VALPRO. Med en baggrund som indkøbsdirektør i Danfoss har han mange års erfaring som både indkøber og leder på både taktisk og strategisk niveau, ligesom han har stor indsigt i det operationelle indkøb.

Dan brænder for at få Indkøb på agendaen og helt ind i ledelsen, da alt for mange (stadig) ikke helt er klar over, hvor vigtig en rolle Indkøb bør spille i virksomhedens strategiske udvikling.

E     dan.rohde@valpro.dk
M    +45 5193 3162

Marcell Smed Broman

Purchasing Director

Marcell har en baggrund fra den kulinariske verden, hvor han som kok, kantineleder og indkøber har styret store organisationer og deres indkøb med overblik og en fast hånd. Kombineret med en uddannelse som handelsøkonom smelter det hele sammen til en stærk og kompetent cocktail.

Marcell har et unikt overblik, og kan holde et utal af bolde i luften – vel at mærke uden at tabe én eneste. Det kommer dig til gode, når der skal jongleres med aftaler, ordrer og leveringer.

E     msb@valpro.dk
M    +45 2011 6609

Rasmus Norup-Andersen

Project Manager

Rasmus er ansvarlig for indkøb og sourcing for flere af vores kunder, hvor han er skrap til at finde frem til de ukendte, men relevante leverandører, du slet ikke vidste, fandtes. Han arbejder desuden med at afdække nye internationale trends og muligheder for samarbejder.

Med flere års erfaring som indkøber og daglig ledelse af produktion er Rasmus den fødte problemknuser, hvilket flere af vores kunder allerede har nydt godt af.

E     rna@valpro.dk
M    +45 2228 0802

Naya Noomi Muurholm

Project Manager

Naya er skarp på både taster og mobil, når der skal findes dele og mulige alternativer indenfor alt fra gummihjul til PLC’er. Derfor arbejder hun på udvalgte indkøbsprojekter for vores kunder, ligesom hun hjælper og supporterer det øvrige team med at få enderne til at nå sammen.

Med sin handelsbaggrund er hun en indkøber, der forstår at kombinere det kommercielle med det pragmatiske, når hun optimerer indkøb, finder besparelser og gennemfører forhandlinger.

E     nnm@valpro.dk
M    +45 2962 5556

Slađana Petrović

Data Specialist

Slađana er med sin baggrund indenfor økonomi, jura og administration en ninja med tal, og hos VALPRO er hendes primære opgave at være med til at strukturere de mange data, vi hver dag jonglerer med for vores kunder inkl. analyse, håndtering og visualisering af data i VALPRO BI.

Med sin alsidige baggrund har hun arbejdet med både struktur, service og kommunikation både i Danmark og internationalt, så hun står klar til den dag, VALPRO går internationalt.

E     sp@valpro.dk
M    +45 2861 0699

Maja Bonde

Marketingkoordinator

Maja er vores nye marketingkoordinator, som med struktur, fokus på detaljen og team spirit skal være med til at løfte både holdet og hele VALPRO. Maja skal nemlig hjælpe med at styrke vores synlighed – ikke mindst digitalt, hvor hun har planer om at infiltrere hele Linkedin.

Maja har en alsidig baggrund som både manager, fundraiser og iværksætter, og så har hun stor international erfaring, da hun har boet i både Belgien, de Forenede Arabiske Emirater og USA.

E     mb@valpro.dk
M    +45 4241 2077

Skal vi tage en snak?

Udfyld felterne til højre og send – så tager vi fat i dig hurtigere, end du kan nå at sige strategisk sourcing

"I løbet af det første år med VALPRO har vi sparet 10% på råvareindkøb"

Jens AndresenDanitech Production