+45 5193 3162 dan.rohde@valpro.dk

+Mød teamet

Dan Rohde

CEO & Founder

Dan er stifter, ejer og daglig leder af VALPRO. Med en baggrund som indkøbsdirektør i Danfoss har han mange års erfaring som både indkøber og leder på både taktisk og strategisk niveau, ligesom han har stor indsigt i det operationelle indkøb.

Dan brænder for at få Indkøb på agendaen og helt ind i ledelsen, da alt for mange (stadig) ikke helt er klar over, hvor vigtig en rolle Indkøb bør spille i virksomhedens strategiske udvikling.

E     dan.rohde@valpro.dk
M    +45 5193 3162

Marcell Smed Broman

Purchasing Director

Marcell har en baggrund fra den kulinariske verden, hvor han som kok, køkkenchef og indkøber har styret store organisationer og deres indkøb med overblik og en fast hånd. Kombineret med en uddannelse som handelsøkonom smelter det hele sammen til en stærk og kompetent cocktail.

Marcell har et unikt overblik, og kan holde et utal af bolde i luften – vel at mærke uden at tabe én eneste. Det kommer dig til gode, når der skal jongleres med aftaler, ordrer og leveringer.

E     msb@valpro.dk
M    +45 2011 6609

Dorthe Christensen 

Senior Consultant 

Dorthe har med sine 15 års erfaring fra Danfoss arbejdet med alle aspekter af indkøb. Lige fra det operationelle til det strategiske niveau. Hendes position som indkøbsdirektør for en større global organisation vidner om hendes store kendskab til effektivisering af indkøbsprocesser og implementering af Best of Practice værktøjer.

Hun besidder et skarpt øje for de relationer, der er nødvendige for at få indkøb i fokus og sikre virksomhedens konkurrencedygtighed.
Hun er ekspert i at danne det forkromede overblik og ser sammenhænge hvor andre ikke kigger.

E     dc@valpro.dk
M    +45 3011 1663

Kacper Larsen 

Project Manager 

Kacper har tidligere arbejdet med salg og ønsker nu at prøve kræfter af med indkøb, hvilket vi selvfølgelig synes er genialt! Kacper vil styrke vores indkøbsteam med hans polske sprogkundskaber og hans evne til at arbejde målrettet og effektivt.

Vi ser Kacpers erfaring indenfor salg som en kæmpe styrke, i hans stilling som indkøber. Han ved hvordan det er at sidde på den anden side af bordet og kan bruge sin viden til at styrke vores kunders position i forhandlinger. 

E     kl@valpro.dk
M    +45 2244 1892

Rasmus Norup-Andersen

Project Manager

Rasmus er ansvarlig for indkøb og sourcing for flere af vores kunder, hvor han er skrap til at finde frem til de ukendte, men relevante leverandører, du slet ikke vidste, fandtes. Han arbejder desuden med at afdække nye internationale trends og muligheder for samarbejder.

Med flere års erfaring som indkøber og daglig ledelse af produktion er Rasmus den fødte problemknuser, hvilket flere af vores kunder allerede har nydt godt af.

E     rna@valpro.dk
M    +45 2228 0802

Isabella Lindberg Modin

Head of marketing

Isabella er ansvarlig for marketingafdelingen, hvor hun sikre den mest effektive marketingstrategi, så VALPRO hele tiden er i udvikling, og sikre en konstant konkurrencedygtighed. 

Herunder med et særligt fokus på SoMe-, content-og digital marketing. Hun arbejder hver dag på at løfte VALPRO til nye højder, og på at sikre større kendskab til virksomheden. 

Isabella har en alsidig handelsbaggrund, særligt fra sportsbranchen, hvor hun har haft et stærkt overblik over indkøb, marketing og produktviden. Hun har arbejdet med både service, salg, struktur og merchandise.

E     ilm@valpro.dk
M    +45 6166 4352