+45 5193 3162 dan.rohde@valpro.dk

+Mød teamet

Dan Rohde

CEO & Founder

Dan er stifter, ejer og daglig leder af VALPRO. Med en baggrund som indkøbsdirektør i Danfoss har han mange års erfaring som både indkøber og leder på både taktisk og strategisk niveau, ligesom han har stor indsigt i det operationelle indkøb.

Dan brænder for at få Indkøb på agendaen og helt ind i ledelsen, da alt for mange (stadig) ikke helt er klar over, hvor vigtig en rolle Indkøb bør spille i virksomhedens strategiske udvikling.

E     dan.rohde@valpro.dk
M    +45 5193 3162

Dorthe Christensen 

Senior Consultant 

Dorthe har med sine 15 års erfaring fra Danfoss arbejdet med alle aspekter af indkøb. Lige fra det operationelle til det strategiske niveau. Hendes position som indkøbsdirektør for en større global organisation vidner om hendes store kendskab til effektivisering af indkøbsprocesser og implementering af Best of Practice værktøjer.

Hun besidder et skarpt øje for de relationer, der er nødvendige for at få indkøb i fokus og sikre virksomhedens konkurrencedygtighed.
Hun er ekspert i at danne det forkromede overblik og ser sammenhænge hvor andre ikke kigger.

E     dc@valpro.dk
M    +45 3011 1663

Christina Schou Petersen

COO

Christina er hjernen bag økonomien hos VALPRO. Med en imponerende karriere som tidligere CFO bringer hun en omfattende erfaring og ekspertise i økonomi, strategi og forretningsdrift til vores team og ikke mindst til vores kunder! Hendes skarpe overblik og dybdegående forståelse for økonomiske aspekter, gør hende til en uvurderlig ressource i vores organisation.

Udover at lede vores økonomiske afdeling, spiller Christina også en central rolle i at integrere bæredygtighed og ESG principper i vores forretningsstrategi.

E     csp@valpro.dk
M    +45 2985 4998

Isabella Lindberg Modin

Head of marketing

Isabella er ansvarlig for marketingafdelingen, hvor hun sikre den mest effektive marketingstrategi, så VALPRO hele tiden er i udvikling, og sikre en konstant konkurrencedygtighed.

Herunder med et særligt fokus på SoMe-, content-og digital marketing. Hun arbejder hver dag på at løfte VALPRO til nye højder, og på at sikre større kendskab til virksomheden.

Isabella har en alsidig handelsbaggrund, særligt fra sportsbranchen, hvor hun har haft et stærkt overblik over indkøb, marketing og produktviden. Hun har arbejdet med både service, salg, struktur og merchandise.

E     ilm@valpro.dk
M    +45 2622 4352