+45 5193 3162 dan.rohde@valpro.dk

STRATEGISK INDKØB

Mere værdi til din indkøbsfunktion

Om VALPRO

 

I hjertet af Silkeborg, etablerede konsulentvirksomheden VALPRO sig i januar 2019 med en vision om at revolutionere måden, hvorpå produktionsvirksomheder styrer deres indkøbsfunktion. Med en dyb forståelse for udfordringerne i den moderne produktionsindustri og en passion for at levere resultater, har VALPRO skabt en enestående løsning, der hjælper virksomheder med at optimere deres indkøbsprocesser og opnå bedre resultater.

VALPRO har hurtigt etableret sig som en pålidelig partner for produktionsvirksomheder i hele Danmark . Virksomheden tilbyder skræddersyede indkøbsløsninger, der er nøje tilpasset hver kundes unikke behov og udfordringer. Dette inkluderer alt fra leverandørstyring og prisforhandling til forsyningskædeoptimering og medarbejderudvikling!

Hvad der adskiller VALPRO fra konkurrenten er deres dygtige og dedikerede team af eksperter, som samlet besidder mere end +50 års erfaring i indkøb, fra de top 5 største industrivirksomheder i Danmark!
Hvert medlem af VALPRO-teamet bringer en værdifuld ekspertise inden for indkøbsstrategier og produktionsprocesser, som er en KÆMPE værdi for enhver virksomhed.

Derfor eksistere vi

 

I hjertet af vores eksistens ligger en enkel, men kraftfuld idé: at tilbyde hjælp og rådgivning til virksomheder, der ønsker at mestre kunsten af strategisk indkøb.

VALPRO er stiftet af Dan Rohde, tidligere global indkøbsdirektør hos Danfoss. Og for ham var det tydeligt, at mange små og mellemstore virksomheder havde potentiale til at opnå de samme fordele og effektivitet på indkøbsområdet som de store spillere. De manglede dog ofte den nødvendige viden og ekspertise. Og derfor blev VALPRO til!

VALPROs mission er klart defineret: “Vi hjælper med at forbedre danske SVM’ers konkurrenceevne ved at styrke deres kompetencer indenfor strategisk og taktisk indkøb, med fokus på bæredygtighed”.
Dette er ikke kun en målsætning, men vores passion og formål. Vi er fast besluttede på at bane vejen for vores klienter mod større konkurrenceevne og profitabilitet.

Vores eksistens har en dybere betydning end blot at drive en konsulentvirksomhed. Det handler om at styrke vores kunder, skabe merværdi for dem og bidrage til deres vækst og succes. Det handler om at bringe forandring og innovation ind i verdenen af strategisk indkøb, og det er vores stolthed og glæde at se vores kunder trives som følge af vores samarbejde.